Selecteer een pagina

Zelfklevende poster

0,00 0,00

Zelfklevende posters en de communicatie van een kortlopende actie zijn prima te combineren.

  • Zelfklevende posters met sticker-lijmlaag
  • Snel te plakken en herbruikbaar
  • Geschikt voor indoor en outdoor
  • Verkrijgbaar in negen formaten

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

BESTEL MAKKELIJK ZELFKLEVENDE POSTERS

Zelfklevende posters en de communicatie van een kortlopende actie zijn prima te combineren. Zelfklevende posters zijn verplaatsbaar en meerdere keren op te plakken. Zowel binnen als buiten creëer je hiermee een p(l)akkende boodschap.

HERBRUIKBAAR EN VERPLAATSBAAR

Posters eenvoudig bevestigen aan wand, op raam of billboard? Met Zelfklevende posters kies je voor optimaal montagegemak. Heel handig voor kortlopende acties of kort gebruik op bijvoorbeeld een raam of toonbank. Geeft jouw klant regelmatig een presentatie, waarvoor hij dezelfde poster wil gebruiken? Geef dan als tip mee om het schutvel van de zelfklevende poster te bewaren en deze na gebruik terug op de achterzijde te plaatsen. Op deze manier hang hij de poster de volgende keer gewoon weer aan de wand.

VERKRIJGBAAR IN NEGEN FORMATEN

De Zelfklevende posters van wit, mat PVC-materiaal zijn voorzien van een zelfklevende sticker lijmlaag. Je kunt kiezen uit negen formaten, van Abri tot en met B2. En met een hoogwaardige UV-print gaat de opdruk ook nog eens lang mee. Heb je toch liever een andere variant? Binnen 24 uur kun je een papieren Poster op de door jou gewenste locatie geleverd hebben. Daarnaast hebben we ook speciale Lichtbakposters en Watervaste posters.

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zelfklevende poster” te beoordelen

Andere suggesties…