Selecteer een pagina

Balie

52,50215,00

Bij een goede presentatie op beurzen en evenementen hoort ook een mobiele Beurs balie.

  • Bedrukte Beurs balie voor beurzen en presentaties
  • Eenvoudige montage zonder gereedschap
  • Ook losse prints bij te bestellen
  • Past perfect bij de Rechte pop-up wand

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

LICHTGEWICHT BEURS BALIE VOOR BEURZEN EN EVENEMENTEN

Bij een goede presentatie op beurzen en evenementen hoort ook een mobiele Beurs balie. Een lichtgewicht pop-up balie die je binnen 5 minuten op zet. De balie is de ideale aanvulling op jouw Beurs- of Presentatiewand. Een plek om folders te etaleren, visitekaartjes uit te wisselen of een laptop te plaatsen.

SAMEN MET DE RECHTE POP-UP WAND CREËER JE DE COMPLETE BEURSSTAND

De balie bestaat uit een stabiel pop-up frame dat wordt voorzien van een geprint doek. Het doek wordt door middel van klittenband aan het frame bevestigd. De beurs Balie in combinatie met de Rechte pop-up wand creëer je de complete beursstand voor jouw klanten. Geef de beurs Balie jouw eigen ontwerp en maak de beurspresentatie tot een uniform geheel. Je kunt het doek los bestellen zodat je de Balie eenvoudig kunt wisselen en deze voor meerdere beurzen en evenementen in kunt zetten.

OPGEBOUWD BINNEN 5 MINUTEN ZONDER GEREEDSCHAP

Het frame krijgt met behulp van kunststof kruisen zijn stevigheid. Een schap van kunststof biedt opbergruimte en zorgt samen het blad van hout voor meer stabiliteit. Tijdens het transport kan het doek aan het systeem bevestigd blijven. Dit maakt het opbouwen zeer eenvoudig waardoor één persoon de gehele balie binnen 5 minuten op zet. Het doek wordt gemaakt van Dekostof, hét textieldoek voor indoortoepassingen. Het materiaal is in korte tijd weer kreukvrij. De Beurs balie wordt geleverd met een transporttas waardoor het vervoeren eenvoudig en snel gaat.

Extra informatie

Samenstelling

Alleen print tbv balie, Inclusief Balie