Selecteer een pagina

Behang (vinyl & vlies)

0,00 0,00

Ontwerp gepersonaliseerd Behang voor elke wand, in verschillende afmetingen.

  • 53 cm breed
  • 70 cm breed
  • 80 cm breed

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

EEN EIGENZINNIG STIJL MET EIGEN BEHANG

Ontwerp gepersonaliseerd Behang voor elke wand, in verschillende afmetingen. Van het voordelige ProVinyl fijn behang tot ProVinyl leer: er is voor ieder project een oplossing.

MET BEHANG EEN UNIEKE AANKLEDING

Ontwerp eigen Behang, met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding in lijn met de communicatiestrategie van jouw opdrachtgever. Je kunt kiezen uit vijf varianten om iedere wand van een uniek Behang te voorzien. Showrooms, kantoorruimtes of beursstands krijgen een eigen stijl met een gepersonaliseerd Behang. Geef je creativiteit de vrije hand en laat de wanden spreken.

BEHANG MET PATROON OF AFBEELDING BESTELLEN

Je kunt jouw eigen ontworpen Behang bestellen met een patroon of een afbeelding. Geef bij het bestellen de breedte plus de hoogte van de wand op en upload daarna een afbeelding of patroon. Wij delen het bestand vervolgens op in de door jou gekozen baanbreedte van 53, 70 of 80 cm. Zo hoef je niet meer de bestanden zelf op te delen en sluiten de banen perfect aan bij het plakken. Overigens kan de laatste baan wel witruimte bevatten, om het geheel passend te maken op de gekozen breedte. Dit kun je eenvoudig wegsnijden.

Daarnaast adviseren we je om met ongeveer 10 cm extra rekening te houden in de hoogte, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Let hier dus op bij je opmaak. Is je wand 2,50 m hoog? Geef dan 2,60 m door.

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behang (vinyl & vlies)” te beoordelen

Andere suggesties…