Selecteer een pagina

Muursticker (muurfolie)

Muurstickers zijn eenvoudige oplossingen die je in kunt zetten voor veel verschillende marketingdoeleinden.

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

P(L)AKKENDE AANDACHT MET OPVALLENDE MUURSTICKERS

Muurstickers zijn eenvoudige oplossingen die je in kunt zetten voor veel verschillende marketingdoeleinden. Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. De folies uit de 3M™-lijn zijn van zeer hoge kwaliteit met 1 jaar garantie voor indoorgebruik. Daarnaast kun je de Muursticker gebruiken voor verschillende ondergronden.

MUURSTICKERS ALS ORIGINELE WANDDECORATIE

De manieren om Muurstickers te gebruiken zijn zeer divers. Ze zorgen voor een unieke uitstraling van muren op kantoren en praktijken. Of zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten met op maat gemaakte Muurstickers. Bovendien zijn Muurstickers ook zeer geschikt als bewegwijzering aan de binnen- of buitenkant van een gebouw.

HOOGWAARDIGE FOLIE VOOR IN- EN OUTDOOR

Met de 3M™ 480CV3 Envision Muurfolie is het aanbrengen heel eenvoudig. De lijmlaag heeft luchtkanaaltjes, waardoor je de folie snel en bubbelvrij met een föhn kunt aanbrengen. Met laminaat geven we een sticker een extra beschermlaag en je krijgt bij indoor gebruik 1 jaar garantie. Je kunt de Muursticker op beton, baksteen, stucwerk of tegels plakken.

TIPS BIJ HET PLAKKEN

Zorg bij het plakken van de sticker dat de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32°C is. Als het te warm is, ontstaat er een gomachtige lijmlaag en bij te koude temperaturen wordt de lijmlaag brokkelig. Plak de folies op droge ondergronden en zorg altijd voor een schone en vetvrije ondergrond voor optimale hechting van de Muurstickers. Onze zelfklevende folies monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools. De basisuitrusting is samengesteld door ervaren sign monteurs en bestaat o.a. uit mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen.

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muursticker (muurfolie)” te beoordelen

Andere suggesties…