Selecteer een pagina

Projectborden

Projectbord laten maken? Wij, Strijker Buitenreclame B.V., helpen u graag. Vraag via de onderstaande knoppen een offerte aan of bereken direct de prijs voor uw gewenste projectbord. Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in zowel het ontwerpen, produceren als plaatsen van projectborden. Wij hebben dit al in uiteenlopende branches mogen realiseren. Ontdek ook de mogelijkheden met Strijker Buitenreklame B.V.

Toont alle 6 resultaten

Maatwerk projectborden voor in de bouw

Met regelmaat krijgen wij uit de bouwsector opdrachten voor een projectbord. Tegenwoordig zijn projectborden bij een bouwplaats namelijk niet meer weg te denken. Ze bestaan in diverse soorten en maten en vormen een ideale manier om naamsbekendheid te verkrijgen. Met bijvoorbeeld een groot aluminium bord bedrukt is meteen duidelijk wat er gaande is op de locatie. Of het nu gaat om een grote of kleine opdracht, kort- of langlopend, een project- of bouwbord is snel geplaatst en brengen de lopende werkzaamheden onder de aandacht.

Projectbord laten maken

Een projectbord is voor veel toepassingen in te zetten. Strijker heeft ervaring in het maken van borden dat dient als:

  • Reclame
  • Nieuws
  • Werkzaamheden
  • Verkiezingen

Bij Strijker Buitenreklame B.V. kunnen wij uw projectborden ontwerpen, produceren en plaatsen. Wij ondersteunen u graag in het gehele proces. Het is namelijk van belang dat de juiste uitingen op het projectbord komt te staan, dit professioneel wordt bedrukt en zonder omzien wordt geplaatst. Een projectbord laten maken doet u dan ook bij Strijker. Met behulp van een vrachtwagen met kraan kan het gewenste bord zo snel mogelijk worden geplaatst. Ons uitgangspunt is dat u hierbij zo min mogelijk in de weg wordt gelopen en u zich bezig kunt houden met andere werkzaamheden.

Mogelijkheden bij projectborden

De mogelijkheden bij projectborden zijn divers. Zo is het voor het onderstel zowel een houten als stalen frame mogelijk. Daarbij, dankzij onze full-colour printer, zijn artist impressions voor uw project- of bouwborden ook een mogelijkheid. Wij begeleiden u bij het hele traject en zorgen dat dit vlekkeloos verloopt. Zo kunt u de projectborden snel en functioneel inzetten.

Bent u geïnteresseerd in het op maat laten maken van een projectbord? Vraag dan onderstaand vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte voor een projectbord?

Vraag een offerte aan

MAATWERK PRODUCTEN

Strijker Buitenreklame maakt een groot deel van zijn producten speciaal op maat. Hieronder treft u een overzicht van de maatwerk producten.
Heeft u een specifieke wens? Stuur ons een email met uw wens en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Projectborden van Strijker

Wij zijn trots op alle klanten en merken waar we voor werken. Voor ons zijn al onze projectborden uniek. Van klein tot groot. Goed werk vereist een goede aanpak. Bekijk onze cases en kom erachter hoe wij te werk gaan.

[supercarousel id=66931]