Selecteer een pagina

Naadloos fotobehang

0,00 0,00

Ontwerp gepersonaliseerd en naadloos Fotobehang voor elke wand, in diverse afmetingen.

  • Airtex®, Airtex® PVC-vrij, Sanotex

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

ELKE WAND EEN EIGEN NAADLOOS FOTOBEHANG

Ontwerp gepersonaliseerd en naadloos Fotobehang voor elke wand, in diverse afmetingen. Met Fotobehang maak je een wand weer helemaal als nieuw en er is voor ieder project een oplossing.

EEN UNIEKE AANKLEDING MET FOTOBEHANG

Ontwerp eigen Fotobehang met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding in lijn met de communicatiestrategie van jouw opdrachtgever. Je hebt de keuze uit drie varianten om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien. Showrooms, kantoorruimtes of beursstands, het zijn maar een paar voorbeelden waar je dit naadloze Fotobehang voor kunt gebruiken. Geef je creativiteit de vrije hand en laat de wanden spreken.

KEUZE UIT VERSCHILLENDE MATERIALEN

Voor grotere wanden en oppervlakken adviseren wij Airtex® of SanoTex. Airtex® is verkrijgbaar tot wel 5 x 45 m uit één stuk. Het heeft een grijze achterzijde, waardoor eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar is. Je kunt het materiaal daarom prima op gekleurde achtergronden plaatsen. De milieuvriendelijke varianten zijn Airtex® PVC-vrij en SanoTex. Door de dekkende blauwe achterkant van SanoTex komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit. Daarbij bestel je SanoTex tot 5 x 50 m uit één geheel. Voor zowel Airtex® als SanoTex geldt: het materiaal scheurt en kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken en krasvast.

BRANDVERTRAGEND FOTOBEHANG

Airtex® en SanoTex zijn UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De boodschap en ook effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. De materialen werken dankzij de B1-brandcertificering brandvertragend en zijn erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen.

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Naadloos fotobehang” te beoordelen

Andere suggesties…