Selecteer een pagina

Carwrapping Groningen – ontdek de mogelijkheden

U wilt uw auto laten wrappen in Groningen of daarbuiten? Dat kan met carwrapping in Groningen. Carwrapping is in Nederland nog vrij nieuw. Steeds meer particulieren leren het echter kennen en laten het toepassen op hun auto. Voor particulieren is het ook nog eens enorm interessant om hun auto te laten wrappen. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden en de kwaliteit is ontzettend hoog. Uw auto laten wrappen wordt opeens heel interessant.

N

Auto's

N

Motoren

N

Bedrijfswagens

Auto laten wrappen – Carwrapping Groningen

Carwrapping, ook wel autowrappen genoemd, werd voorheen vooral toegepast op bedrijfswagens. Het was een extensie van de huisstijl van bedrijven. In de loop der jaren is de techniek voor carwrapping verbeterd en voordeliger geworden. Daardoor kunnen ook particulieren steeds vaker gebruik maken van deze styling. Dit geldt ook voor motorwrapping. Het is voor veel verschillende voertuigen mogelijk, onder andere:

  • Auto’s;
  • Motoren;
  • Bedrijfswagens.

Waarom carwrapping in Groningen?

Carwrapping werd populair onder particulieren doordat de tuningwereld en supercars hier gebruik van gingen maken. Matte kleuren zijn hierbij nog altijd de meest populaire kleuren voor carwrapping, maar ook metallic kleuren zijn natuurlijk mogelijk. Daarnaast zijn er tientallen opties om uw auto te voorzien van een unieke wrap. Bent u op zoek naar carwrapping in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact met Strijker Buitenreklame

U kunt op deze manier uw auto, motor of bedrijfswagen daadwerkelijk laten opvallen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij uw auto laten wrappen, of bekijk ook eens ons aanbod aan reclame voor op uw bedrijfspand zoals bij raamfolies.

Auto bestickeren Groningen

Wilt u niet uw auto laten wrappen, maar juist bestickeren of beletteren? Ook voor auto bestickeren in Groningen zit u bij ons goed. Wij verzorgen op maat gemaakte autobelettering. Met deze bestickering rijdt u met professionele reclame op uw auto. Reclame op auto wordt door ons ervaren team vakkundig aangebracht.

Vrijblijvende offerte voor carwrapping Groningen?

Vraag een offerte aan!

Maatwerk producten

Strijker Buitenreklame maakt een groot deel van zijn producten speciaal op maat. Hieronder treft u een overzicht van de maatwerk producten. Of het nou gaat carwrapping of het uw bedrijfswagen laten wrappen.
Heeft u een specifieke wens? Stuur ons een email met uw wens en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Auto laten wrappen door Strijker

Wij zijn trots op alle klanten en merken waar we voor werken. Voor ons is elk carwrapping project uniek. Van klein tot groot. Goed werk vereist een goede aanpak. Wilt u weten hoe wij een auto laten wrappen? Bekijk onze cases en kom erachter hoe wij te werk gaan.

[supercarousel id=66931]