Selecteer een pagina

Magneetbord

0,00 0,00

Op zoek naar Magneetborden met print voor op voertuigen, machines of andere metalen objecten? Hier vind je wat je zoekt!

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

MAGNEETBORDEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Op zoek naar Magneetborden met print voor op voertuigen, machines of andere metalen objecten? Hier vind je wat je zoekt! Van een bord tot wel 95 cm breed. In ons keuzemenu stel je eenvoudig jouw product samen.

EEN P(L)AKKENDE BOODSCHAP OP MAGNEETPLATEN

Wij maken onze Magneetborden van Magneetfolie. Deze folie heeft als eigenschap dat ze snel verwijderbaar is. Daarnaast kunnen Magneetborden steeds opnieuw gebruikt worden. Dat maakt ze bijzonder geschikt voor flexibele autoreclame of om producten in beurspresentaties eruit te lichten. Ook op een metalen kast plak je zo een Magneetbord.

Let op: Magneetfolie gaat na enkele dagen een permanente hechting aan met de ondergrond. Laat Magneetfolie daarom nooit langer dan twee dagen achter elkaar op een voertuig zitten. Zo voorkom je corrosievorming en blijft het mogelijk om zowel de achterzijde van de magneetplaat als de auto waarop deze bevestigd is goed schoon te houden.

GEMAAKT VAN MAT VINYL

De Magneetfolie van onze Magneetborden is een matte, witte vinyl met een dikte van 0,85 mm. Deze dikte maakt dat je de Magneetborden zowel indoor als outdoor kunt gebruiken. Dankzij het witte vinyl komen prints helemaal tot z’n recht.