Selecteer een pagina

Brochure – geniet

0,00 0,00

Brochures en Magazines in verschillende formaten en met keuze uit diverse papiersoorten.

  • Bedrukte Brochures en Magazines bestellen
  • Beschikbaar in verschillende papiersoorten
  • Grote en kleine oplage mogelijk

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

BROCHURES EN MAGAZINES IN DE GEWENSTE OPLAGE

Brochures en Magazines in verschillende formaten en met keuze uit diverse papiersoorten. Met deze opties stel je het beste resultaat voor jouw klanten samen. Want in onze digitale wereld, stijgt de behoefte naar offline media.

LEUK OM TE GEVEN EN TE KRIJGEN

Een Brochure of Magazine is ideaal voor klanten die veel hebben te vertellen. Bijvoorbeeld over de dienstverlening van hun bedrijf, het productassortiment of een jaarverslag. Of het gaat om een beknopte brochure of een uitgebreid tijdschrift: met dit communicatiemiddel kunnen jouw klanten hun doelgroep gericht informeren. Een mooie vormgeving en kwaliteit zorgt er daarnaast voor dat alle informatie ook prettig leesbaar is en dat het leuk is om te geven én te krijgen.

8 of 12 PAGINA’S

Een Brochure of Magazine wordt geniet gebrocheerd en je kunt deze samenstellen in een selfcover uitvoering vanaf 8 pagina’s. Heb je meer dan 12 pagina’s nodig neem dan contact met ons op!

KEUZE UIT DIVERSE KWALITEITEN EN GRAMMAGES

Zoveel klanten, zoveel wensen. Daarom kun je voor jouw klanten Brochures en Magazines met een selfcover bestellen gemaakt van mat of gesatineerd papier:

  • HV halfmat MC – 135, 150 en 170 gr./m2
  • HV gesatineerd MC – 135, 150 en 170gr./m2