Selecteer een pagina

Airtex® fotobehang

0,00 0,00

Airtex® is het welbekende naadloze fotobehang met de gigantische printafmeting tot wel 5*x45m uit één stuk.

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

AIRTEX® FOTOBEHANG EXCLUSIEF VOOR PROFESSIONALS

Airtex® is het welbekende naadloze fotobehang met de gigantische printafmeting tot wel 5*x45m uit één stuk. Deze fijn geweven polyester doeksoort van 330gr/m² met matte uitstraling is de perfecte vervanger voor traditioneel behang. Geen wonder: Airtex® is niet alleen goedkoper, maar beschikt ook nog eens over een grotere kleurkracht.

AIRTEX® BEHANG KREUKT EN SCHEURT NIET

Het fijn geweven polyesterdoek heeft een krasvaste toplaag van PVC coating wat kreukels en scheuren tegen gaat. Daardoor breng je het eenvoudig en snel aan op wanden of kun je het toepassen in bijvoorbeeld Roll-up banners. Deze toplaag is tevens waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen. Zijn er vlekken ontstaan op het doek? Deze zijn makkelijk te verwijderen met behulp van een sopje en een vochtige doek. Dat maakt dat Airtex® fotobehang bijzonder goed toegepast kan worden voor decoratie op openbare plekken, in horecagelegenheden, in huishoudens of andere plekken waar vuil voor kan komen.

AIRTEX® IS UV BESTENDIG EN WERKT BRANDVERTRAGEND

Airtex® doek is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. Jouw boodschap en ook effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. Airtex heeft een grijze achterzijde (greyback). Eventueel kleurverschil met de achtergrond is hierdoor niet zichtbaar. Je kunt het materiaal daarom prima op gekleurde achtergronden plaatsen. Het materiaal werkt dankzij de B1-brandcertificering brandvertragend en is daarom erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

DUIZEND EN ÉÉN AIRTEX TOEPASSINGEN

Het doek is geschikt voor vele indoor toepassingen zoals Wandbekleding, wallcovering en decoratie in ziekenhuizen, kantoren, woonkamers, winkels en andere openbare gelegenheden. De voornaamste reden is het gebruiksgemak van het naadloos en snel aanbrengen. Met Airtex laat je muren tot leven komen en bewijs je dat ingetogenheid verleden tijd is. Verleg je grenzen met digitale projectkwaliteit wandbekleding.

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airtex® fotobehang” te beoordelen

Andere suggesties…