Selecteer een pagina

Vloersticker

0,00 0,00

Met Vloerstickers creëer je een hoge attentiewaarde.

  • Keuze uit indoor en outdoor

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

VLOERSTICKERS: DAAR KUN JE NIET OMHEEN

Met Vloerstickers creëer je een hoge attentiewaarde. De PVC-vrije printfolie is 100% recyclebaar en geschikt voor vlakke toepassingen. Bestel snel de slijtvaste Vloerstickers met antislip op maat.

EEN VEELZIJDIGE PLAKKER

Een Vloersticker is ideaal als onderdeel van Point of Sale materiaal in winkels. Ook de bewegwijzering op een beurs is een veelgebruikte toepassing. In bedrijfshallen wordt het vaak gebruikt om te waarschuwen voor heftrucks of om een looppad aan te geven. En heb je al eens gedacht om een Vloersticker als antislip op een trap of een tafel te gebruiken? Uiteraard is het ook mogelijk om een gehele vloer aan te kleden met onze Vloerstickers. Is de actie weer afgelopen? Dan verwijder je de Vloersticker ook gemakkelijk weer.

EEN IDEALE COMBINATIE MET LAMINAAT

Vloerstickers worden meer belast dan andere stickers. Jouw vloerstickers worden daarom voorzien van een laminaat die de print beschermt tegen vocht en vuil. Voor Vloerstickers gebruiken we folies uit de 3M™-lijn. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit met maximaal 1 jaar garantie. Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. Plak de folies uit de 3M™-lijn daarom op een vlakke, droge ondergrond zodat de lijmlaag optimaal z’n werk kan doen.

TIPS BIJ HET PLAKKEN

Zorg dat bij het plakken van de sticker de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 graden is. Bij te warme temperaturen vormt zich een gomachtige lijmlaag en als het te koud is, ontstaat er een brokkelige lijmlaag. Plak de folie op droge ondergronden en zorg dat deze altijd schoon en vetvrij zijn.

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vloersticker” te beoordelen

Andere suggesties…