Selecteer een pagina

Bouwbord

Wilt u een bouwbord laten maken? Een krachtig en opvallend bouwbord maakt aan iedereen duidelijk dat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject op de locatie plaatsvindt. Bij Strijker kunt u uw gewenste bouwbord op maat laten maken. Wij verzorgen het ontwerp, de productie en de plaatsing van de constructie. Zo hebben we direct zicht op elke stap binnen het productieproces.

offerte aanvragen of zelf uitrekenen…

Waarom een bouwbord?

Vandaag de dag zijn grote bouw- of projectborden vrijwel onmisbaar op elke bouwplaats. Ook voor het verkopen of verhuren van woningen of kantoorgebouwen worden veelvuldig bouwborden gebruikt. Zo vormen ze een sterk communicatiemiddel tussen burgers en diverse organisaties zoals:

  • Aannemers
  • Overheidsinstanties
  • Bouwbedrijven
  • Makelaars

Een bouwbord is ook een originele manier om de geboorte van uw zoon of dochter kenbaar te maken. Heet uw baby welkom in deze wereld met een grote aankondiging op een uniek bord bij uw woning.

Bouwbord laten maken

Wanneer u een bord wilt laten ontwikkelen dan doen Strijker dit graag voor u. Wij zorgen voor het gehele traject. Dit betekent dat we allereerst een ontwerp op maat maken. Dit doen wij nadat de mogelijkheden en uw wensen duidelijk in kaart zijn gebracht. Vervolgens produceren we het bord. Door bij het produceren gebruik te maken van onze full-colour print, zorgen we voor een optimale zichtbaarheid. Als laatste stap zorgen wij er ook voor dat het bouw bord bij uw project op de juiste manier geplaatst wordt. Daarvoor maakt Strijker gebruik van een eigen vrachtwagen met kraan om het bord (met frame) zo snel mogelijk te plaatsen. Uiteraard denken wij hierbij allereerst aan de veiligheid. Wij begeleiden het hele proces en zorgen dat u het bouwbord zo snel mogelijk in kunt zetten. Na afloop van het project zorgen wij uiteraard dat wij het bord weer ophalen.

Bouwborden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en natuurlijk geschikt voor uw persoonlijke ontwerp of design. Vraag meteen een offerte aan voor uw unieke bouwbord en laat hem door ons bedrukken en plaatsen, of bekijk ook eens onze andere reclame mogelijkheden zoals gevelreclame. Succes verzekerd.

Vergunning voor een bouwbord

Voor het plaatsen of laten plaatsen van een bouwbord is vaak een vergunning nodig. Ga vooraf goed na bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft en wat de eisen zijn vanuit de gemeente. Voorkom kostbaar tijdverlies en zorg dat u voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Contact

Bent u na het zien van onze eerdere projecten overtuigd? Vraag dan onderstaand direct een vrijblijvende offerte aan. Mocht u nog vragen over hoe wij bouwborden ontwerpen, produceren en/of plaatsen, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van deskundig advies zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Vrijblijvende offerte voor een bouwbord?

Vraag een offerte aan

MAATWERK PRODUCTEN

Strijker Buitenreklame maakt een groot deel van zijn producten speciaal op maat. Hieronder treft u een overzicht van de maatwerk producten.
Heeft u een specifieke wens? Stuur ons een email met uw wens en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Bouwborden van Strijker

Wij zijn trots op alle klanten en merken waar we voor werken. Voor ons is elk ontwerp, productie en plaatsing van een bouwbord uniek. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, goed werk vereist een goede aanpak. Bekijk onze cases en kom erachter hoe wij bouwborden maken.

[supercarousel id=66931]