Selecteer een pagina

Flyers

0,00 0,00

Flyers bestellen vanaf 25 stuks Heeft jouw klant nieuwe Flyers nodig? Hou je niet in qua ontwerp: met onze Flyers digitaal geprint in full color knalt de boodschap van het papier.

  • Flyers in full color bedrukking en eventueel dubbelzijdig
  • Beschikbaar in verschillende papiersoorten
  • Keuze uit 2 formaten
  • Grote en kleine oplage mogelijk

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

FLYERS BESTELLEN VANAF 25 STUKS

Heeft jouw klant nieuwe Flyers nodig? Hou je niet in qua ontwerp: met onze Flyers digitaal geprint in full color knalt de boodschap van het papier. Wij drukken Flyers vanaf 25 stuks op hoge kwaliteit.

FLYERS VOOR ACTIES, EVENEMENTEN OF PRODUCTEN

Flyers zijn het ideale reclamemiddel om bijvoorbeeld acties, evenementen of nieuwe producten te promoten. Met een handzaam A5 of A4 formaat kan jouw klant op een snelle manier veel mensen informeren.

OVERTUIG JOUW KLANT VAN DE KRACHT VAN PRINT

Is jouw klant niet zo van de geprinte informatie? Misschien kun je hem overtuigen met een onderzoek van Gfk in het achterhoofd. Dit onderzoek wijst namelijk uit dat papieren flyers nog altijd massaal worden gelezen. Ongeveer 11,5 miljoen Nederlanders lezen de papieren flyers, tegen 3,8 miljoen die alleen of ook digitaal lezen.

KIES UIT VERSCHILLENDE PAPIERSOORTEN

Zoveel klanten, zoveel wensen. Voor hele grote oplages A5 flyers is een lichte papiersoort zeer geschikt. Heb je een wat lagere oplage? Dan wordt veel gekozen voor 170 grams papier:

  • HV halfmat MC – 135, 150, 170 en 250 gr./m2
  • HV gesatineerd MC – 135, 150,170, 250, 300, 350 en 400 gr./m2
  • HVO wit  90gr./m2 – 160 gr./m2