Selecteer een pagina

Stoepborden

0,00 0,00

Dé display voor posters is natuurlijk het Stoepbord. Stoepborden zijn gebruiksvriendelijk, flexibel en trekken volop de aandacht.

  • Keuze uit 3 soorten

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

FLEUR EEN STOEP OP MET EEN STOEPBORD

Dé display voor posters is natuurlijk het Stoepbord. Stoepborden zijn gebruiksvriendelijk, flexibel en trekken volop de aandacht. Bovenop al deze voordelen is een Stoepbord ook nog eens voordelig geprijsd.

STABIELE STOEPBORDEN VOOR DIVERSE TOEPASSINGEN

Een effectieve en betaalbare manier om op allerlei plaatsen reclame-uitingen te laten zien: dat zijn Stoepborden. Laat je niet afleiden door de naam, want naast een plekje buiten op de stoep misstaat een Stoepbord niet op een beurs of op andere indoor evenementen. Welke toepassing je ook kiest, je bent ervan verzekerd dat je met een Stoepbord een echte blikvanger hebt voor het grote publiek. Bovendien kun je steeds gemakkelijk een nieuwe boodschap communiceren.

KEUZE UIT DRIE MODELLEN

Kies uit drie verschillende modellen: Budget, Premium of Deluxe. Het Stoepbord Budget is een klapbord en de voordeligste optie. Het Stoepbord Premium is een solide swingbord, dat net als de Budget, en deluxe spatwaterdicht is. Dit is ook een swingbord, maar dit type is uitgerust met een watertank voor meer stabiliteit. Bovendien heeft de Deluxe-variant wieltjes, zodat verplaatsen nauwelijks moeite kost.

Voor de vulling van het Stoepbord, bestel je via ons ook gemakkelijk Watervaste Posters.

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoepborden” te beoordelen

Andere suggesties…