Selecteer een pagina

Visitekaartjes

0,00 0,00

Standaard afmeting: 55mm x85 mm, dubbelzijdig full-color bedrukking mogelijk.

  • Visitekaartjes voor een blijvende indruk
  • Beschikbaar in verschillende papiersoorten
  • Zet eenvoudig een unieke huisstijl neer
  • Grote en kleine oplage mogelijk

Graag een punt gebruiken ipv een komma bij de rekenvelden aub

Offerte "inclusief montage" aanvragen

Beschrijving

VISITEKAARTJES VANAF 25 STUKS TE BESTELLEN

Visitekaartjes of businesskaartjes zijn nog altijd een perfect hulpmiddel bij het netwerken. Het zorgt ervoor dat een gesprekspartner altijd een merk-waardige herinnering heeft. Met een onderscheidend ontwerp zorg je dat jouw klant goed en herkenbaar voor de dag komt bij zijn relaties.

ONMISBARE PAPIEREN SCHAKEL

Misschien vraagt jouw klant zich af of hij nog wel papieren visitekaartjes moet laten printen. Er zijn immers ook digitale alternatieven. De kracht zit ‘m juist in een combinatie van beide middelen. Met drukwerk zet je iets anders neer voor je klant. En de combinatie met online is gemakkelijk als hij of zij even geen kaartjes op zak heeft.

VISITEKAARTJES IN ALLE SOORTEN

Het standaard Visitekaartje formaat is 8,5 x 5,5 cm. Kies daarbij of je dubbelzijdige of enkelzijdige Visitekaartjes wilt bestellen en of je dit wilt laten afwerken met glad of mat laminaat. Dit is belangrijk voor de uitstraling van het Visitekaartje, net als de keuze voor de papiersoort. Want: zoveel klanten, zoveel wensen. Daarom kun je voor jouw klanten Visitekaartjes bestellen gemaakt van mat of gesatineerd Houtvrij papier, Natuurkarton en milieuvriendelijk, crèmekleurig Biotop:

  • HV gesatineerd MC – 300, 350 en 400 gr./m2
  • Natuurkarton – 300 en 350 gr./m2
  • Biotop naturel – 250 gr./m2