Selecteer een pagina

LICHTRECLAME

Bij Strijker Buitenreklame kunt u terecht voor alles op het gebied van lichtreclame; van displays tot lichtbakken.

Lichtreclame mogelijkheden

Wij leveren lichtreclame maatwerk van hoge kwaliteit in o.a.

  • Displays binnen of buiten
  • Verkeersdisplays
  • Lichtbakken
  • LED lightdisplays

Displays

Met displays zult u aan van alles denken en dat is ook precies het mooie er van. Wat uw wens ook is, een display binnen op kantoor voor mededelingen of een LED lightdisplay van uw bedrijfsnaam op uw gevel, wij verzorgen het. Ook worden we met regelmaat gevraagd voor bijvoorbeeld verkeersdisplays. Deze zie je vaak op snelwegen met belangrijke verkeersinformatie, bijvoorbeeld omtrent wegwerkzaamheden. Wilt u echt zichtbaar zijn in het verkeer? Bekijk dan ook eens onze mogelijkheid in carwrapping.

Lichtbakken

Ook voor unieke en op maat gemaakte lichtbakken zit u meer dan goed bij Strijker Buitenreklame. Een lichtbak is een moderne vorm van gevelreclame. Immers, jouw bedrijf is dankzij de lichtwerking niet alleen overdag, maar ook in het donker zichtbaar. Zo valt uw bedrijf extra op in het donker. Wij realiseren deze lichtbakken graag voor u.

Contact

Wilt u graag hoogwaardige lichtreclame voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden of vraag direct en geheel vrijblijvend een offerte aan. Of dat nu geldt voor displays, lichtbakken of een andere vorm van maatwerk lichtreclame, wij voorzien u graag van de beste zichtbaarheid (24/7) op uw pand.

 

Vrijblijvende offerte voor display lichtreclame?

Vraag een offerte aan

MAATWERK PRODUCTEN

Strijker Buitenreklame maakt een groot deel van zijn producten speciaal op maat. Hieronder treft u een overzicht van de maatwerk producten. Heeft u een specifieke wens? Stuur ons een email met uw wens en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

LED lichtreclame van Strijker

Wij zijn trots op alle klanten en merken waar we voor werken. Voor ons is elk lichtreclame project uniek. Van klein tot groot, met of zonder LED reclame. Goed werk vereist een goede aanpak. Bekijk onze cases en kom erachter hoe wij te werk gaan.

[supercarousel id=66931]