Selecteer een pagina

Spandoek laten maken?

Een spandoek laten maken kan gewoon bij ons. Wij hebben veel ervaring in het drukken van spandoeken. U kunt het makkelijk en snel bestellen via onze website. Met een spandoek krijgt u de zichtbaarheid die bij uw bedrijf past. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een spandoek laten maken. We hebben ruime keuze spandoeken met frame en zonder:

Een bouwhek is vaak bedoelt om mensen op afstand te houden of om een parcours uit te zetten. Maar wat dacht jij er van om met een bouwhekbanner potentiële klanten naar jou toe te leiden? Met een formaat van 338 x 174 cm passen deze banners precies op het formaat van een standaard bouwhek en is het de ideale mogelijkheid om echt op te vallen.

Roll-up banners doen het altijd goed op beurzen, presentaties, in showrooms en op evenementen. Alle roll-up banners worden gemonteerd in een hoogwaardig frame. Daarnaast bieden we jou verschillende formaten en materiaalsoorten aan.

Dit is een niet-doorschijnend spandoek gemaakt van Bisonyl. Dit spandoek is oersterk en daarom zeer geschikt voor buitengebruik.

Dit is een luchtdoorlatende spandoek gemaakt van Mesh PVC. Stevig en winddoorlatend materiaal, geschikt voor buitengebruik.

Spandoek laten maken

Advies

Vindt u het lastig om hier een keuze uit te maken? Wij voorzien u graag van advies. Wij hebben veel ervaring met het maken van spandoeken. Daarvoor kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij geven dan advies op maat zodat u een spandoek kunt laten maken die bij u past.

Contact

Heeft u nog vragen over de verschillende soorten spandoeken die wij produceren en/of plaatsen, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van deskundig advies zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Zit je product of materiaal er niet bij?

Wilt u iets anders dan een spandoek laten maken? We kunnen ook op maat een offerte voor je maken, neem contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.

offerte aanvragen

MAATWERK PRODUCTEN

Strijker Buitenreklame maakt een groot deel van zijn producten speciaal op maat. Hieronder tref je een overzicht van de maatwerk producten.
Heeft u een specifieke wens? Stuur ons een email met uw wens en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Spandoeken van Strijker

Wij zijn trots op alle klanten en merken waar we voor werken. Voor ons is elk ontwerp en productie van een spandoek uniek. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, goed werk vereist een goede aanpak. Bekijk onze cases en kom erachter hoe wij spandoeken maken.

[supercarousel id=66931]